Belediyeden çirkin hareket! Hatipoğlu’nun afişlerini yırttılar - Eskişehir eskisehirhaberler.com.tr Haber

Belediyeden çirkin hareket! Hatipoğlu’nun afişlerini yırttılar

Belediyeden çirkin hareket! Hatipoğlu’nun afişlerini yırttılar

Seçim çalışmalarında belediye kaynakları ile CHP adaylarının reklam çalışmalarını yürüten belediyeler, yine belediye personeline Hatioğlu'nun afişlerini yırttırdılar. 

Son günlerde Cumhur İttifakı Nebi Hatipoğlu'nun özellikle liyakat ile ilgili sözlerine yanıt veremeyince, söylemediği ifadeler üzerinden algı oluştararak yıpratmaya çalışanlar, bu girişimleri de tutmayınca bu kez de görmek istemediğimiz, demokrasi kültürümüze uymayan çirkin görüntülere imza attılar. 

Belediyeden çirkin hareket! Hatipoğlu'nun afişlerini yırttılar

Haber merkezimize ulaşan görüntülerde belediye araçları ve personeline Hatioğlu'nun afişlerinin indirtildiği görüntüler Eskişehir seçim gündeminde çok tartışılacağa benziyor. 

Nebi Hatipoğlu açılış konusunmasında mevcut CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce'nin işe alınması ve belediyedeki aile saltanıtı süren akrabaları ile ilgili yandaş saltanatı iddialarına yanıt veremeyince, Hatioğlu'nu  yıpratma çabasına girdiler. Aynı zamanda TV100 ekranlarındaki tartışma progaramından da kaçınan Ünlüce'nin Hatipoğlu'nun söylemlerine cevap veremeyeceği için programa katılmaktan kaçındığı ifade ediiliyor. 

Geçtiğimiz aylarda CHP'li Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından İyi Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Melih Aydın'ın afişleride sözleşmeleri devam etmesine rağmen indirilmişti. 

Belediye kaynakları CHP adayları için gece gündüz kullanılıyor

CHP’li Büyükşehir Belediyesi İYİ Parti Büyükşehir adayının reklamlarını söktü!