ESMEK 71 Evler Eğitim Merkezinde neler oluyor? Siyaset eğitimin önüne mi geçti - Eskişehir eskisehirhaberler.com.tr Haber

ESMEK 71 Evler Eğitim Merkezinde neler oluyor? Siyaset eğitimin önüne mi geçti

ESMEK 71 Evler Eğitim Merkezinde neler oluyor? Siyaset eğitimin önüne mi geçti

Açtıkları kursu yarım bıraktırıp eğitmeni seçimde kullanmak için başka bir yere gönderdiler.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ESMEK 71 Evler Eğitim merkezinde skandal. Açtıkları kursu tamamlamadan kapattılar. İddialara göre kurs eğitmenini seçimler için başka yere gönderiler. Kursu kapatıp küçük öğrencileri ve velileri mağdur ettiler. Üstüne kurs sorumlusu velileri azarladı, üstüne eğitim kurumu olarak çalışması gereken kurumda velilerin kendi adaylarına oy vermesi istendi.

Haber merkezimize gelen bilgiler bu kadar da olmaz dedirten türden. Küçük öğrencilerin maruz bırakıldığı durum bir yana, buradaki çalışan eğitmenlerin seçimlerde kullanılması bir yana. Yani maaş  belediyeden, hizmet ise belediye hizmetlerine değil, siyasi partiye..

Konuyla ilgili veliler imza toplayarak öğrencilerin eğitmenlerini geri istediler. Ancak istemeye gittiklerine pişman oldular. Kursun sorumlusu velileri azarladı, üstelik kendilerine oy vermelerini istedi. Eğitim hizmeri mi veriyorsunuz, siyasi propaganda merkezi mi açtınız?

Konuyla ilgili olarak seslerini duyurmak isteyen veliler adına bize ulaş veli aynen şu şekilde açıklama yaptı:

Eğitmen hoca seçim için başka bir birime gönderilmiş

Ben 71 evler sakinlerinden bir veliyim... 71 Evler Eğitim Merkezinde çocuklar için etkili ve hızlı okuma kursu açıldı oğlumu yazdırdım yaklaşık iki ay kadar eğitim çok güzel devam etti oğlumda kayda değer bir gelişme oldu. Çok sevdi ama maalesef kurs yarıda kesildi eğitmen hoca seçim için başka bir birime gönderilmiş.

Kurumdaki sorumlu, hem azarları, hem oy istedi

Biz de veliler olarak imza topladık ve 71 evler eğitim merkezine gittik  hocamızı geri istemek için ama gitmez olaydık orada sözde sorumlu şimdi adını vermeyim kadın bizi köpek azarlar gibi azarladı biz halkız önümüz seçim ne hakla bize bağırıyor bir de utanmadan oy istiyor seçimde bizi destekleyin diyor. pardon da nasıl olacak o iş? Umarım memur değilsindir zira siyaset yapmanız yasak! Bir daha bitiremeyeceğiniz kursu açmayın kurumsallık sıfır!!!