Emirdağlılar Vakfı Yaza Merhaba Demeye Hazırlanıyor - Eskişehir eskisehirhaberler.com.tr Haber

Emirdağlılar Vakfı Yaza Merhaba Demeye Hazırlanıyor

Emirdağlılar Vakfı Yaza Merhaba Demeye Hazırlanıyor

Emirdağlılar Vakfının organizasyonu ile 8 Haziran 2024 Cumartesi günü Eskişehir Tepebaşı Belediyesi’ne ait Vecihi Hürkuş Havacılık Parkı ve Müzesi’nde saat 15.00’de başkayıp akşam saatlerine kadar sürecek bir etkinlik için tüm hazırlıklar tamamlandı. 

Emirdağlılar Vakfı adına bir açıklama yapan Emirdağlılar Vakfı Başkanı Dr.Veli Görkem Pala; “Eskişehir’de yaşayan 100.000’den fazla Emirdağlı hemşerimizle buluşuyoruz.  Ve bu etkinlik 27-28 Temmuz’da gerçekleşecek Gurbet Fest öncesi ilk işaret fişeği durumunda.” Dedi. 

Etkinlik saat:15.00’da başlayacak.  7 farklı konser, dev çocuk oyun alanları, süpriz ikramlar ve eğlenceli gösterilerle 21.00’a kadar sürmesi bekleniyor. 

Onlarca firmanın tanıtım, ikram ve ürünlerine de 5000’den fazla misafir beklenen bu etkinlikte ulaşmak mümkün olacak. 

Ayrıca Büyükşehir Belediyemizin desteği ile Emek-71 Evler-Fevzi Çakmak ve Şarhüyük muhtarlıkları önünden saat başı otobüs seferleri olacak.

“Emirdağlı olsun olmasın tüm Eskişehir halkının ücretsiz ve rezervasyonsuz davet edildiği etkinlikte herkesi aramızda görmekten mutluluk duyacağız” diyen Dr.Pala etkinliğe katılımın yüksek olacağının heyecanını yaşadıklarını belirtti.