ESO Sanat Müziği Korosundan Muhteşem Bahar Konseri - Eskişehir eskisehirhaberler.com.tr Haber

ESO Sanat Müziği Korosundan Muhteşem Bahar Konseri

ESO Sanat Müziği Korosundan Muhteşem Bahar Konseri

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Eskişehir sanayinin gelişimi ve ihracatını artırmanın yanı sıra topluma dönük sanayi odası misyonuyla çalışmalarını sürdürüyor. Sosyal sorumluluk projeleriyle şehir ve sanayiyi yakınlaştırma kapsamında ESO Türk Sanat Müziği Korosu tarafından düzenlenen Bahar Konseri yoğun bir katılım ve sanatseverlerin ilgisiyle gerçekleştirildi.  

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı Opera Salonunda 35 korist ve 11 kişilik saz ekibinden oluşan Eskişehir Sanayi Odası Türk Sanat Müziği Korosu, Şef Meltem Büyükcan yönetiminde sanat müziğinin eşsiz parçalarında oluşan repertuarlarıyla dinleyenlere keyifli bir konser sundu. İki saatten fazla süren konserde solo ve koro seslendirilen eserler büyük beğeni topladı. Konserin sonunda Şef Meltem Büyükcan ve koro üyeleri dakikalarca alkışlandı.

Konser sonrası değerlendirmede bulunan ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, “Eskişehir Sanayi Odası Türk Sanat Müziği Korosu her zaman olduğu gibi bu akşam da başarılı bir konser verdi. Bizlere muhteşem bir gece yaşattılar. Tüm koro üyelerimize özverili çalışmaları için teşekkürlerimi sunuyorum. Şehrimizin sanat severlerine ve sanayicilerimize de konsere katılarak bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim.” dedi.