Entrikalı Dolap Komedyası seyirciyle buluştu - Eskişehir eskisehirhaberler.com.tr Haber

Entrikalı Dolap Komedyası seyirciyle buluştu

Entrikalı Dolap Komedyası seyirciyle buluştu

Çağdaş Tiyatro Kulübü öğrencileri, Yunus Emre Gümüş’e ait tiyatro oyunu Entrikalı Dolap Komedyası oyununun ilk gösterimini yaptı.

Özel Çağdaş Fen ve Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan Çağdaş Tiyatro Kulübü tarafından hazırlanan "Entrikalı Dolap Komedyası" Hasan Polatkan Kültür Merkezinde seyircisiyle buluştu. Lise Edebiyat Öğretmeni Aykut İnce ve tiyatro sanatçısı Av. Hüseyin Akçar ile aylar süren provalarla bu oyuna hazırlanan lise öğrencileri, muhteşem performanslarıyla oyunlarını sahneledi.

İLK KEZ SAHNEYE ÇIKAN ÖĞRENCİLERDEN MUHTEŞEM PERFORMANS

Tiyatro gösterimine Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, öğrenciler, veliler ve Eskişehir halkı yoğun ilgi gösterdi. Alkış ve kahkahaların eksik olmadığı tiyatro oyunu seyircisinden tam not aldı.

Tiyatro oyununun hayata geçmesinde büyük emek olduğunu söyleyen Lise Edebiyat Öğretmeni Aykut İnce, şöyle konuştu: “Öğrencilerimizin tamamının tiyatro sahnesiyle profesyonel olarak tanışması bu oyun ile oldu. İlk kez seyirci karşısına çıkan öğrencilerimiz sahnede devleşti ve muhteşem bir performans sergiledi. Bu süreçte bize desteklerini esirgemeyen Hüseyin Akçar ve ekip arkadaşları Kutan Gökkaya ile Eren Coşan’a sonsuz teşekkür ederim. Yarattığı sanat şehrinin, sanat aşığı gençlerine destek olarak bizi yalnız bırakmayan değerli hocamız Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e; salonu dolduran, kahkahalarını ve alkışlarını eksik etmeyen tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve Eskişehir halkına teşekkür ederim.”