BAKSAN için verilen sözler yine unuttular - Eskişehir eskisehirhaberler.com.tr Haber

BAKSAN için verilen sözler yine unuttular

BAKSAN için verilen sözler yine unuttular

Eskişehir'de yıllardır çözülmeyen sorunlardan birisi de Baksan Sanayi Sitesinin durumu. Alt yapısı olmayan Baksan sanayi sitesi belediyecilik hizmetlerini yıllardır alamıyor. Neredeyse her seçim öncesinde Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç tarafından söz verilen projeler arasında yer alan BAKSAN onca geçen yılla rağmen makus kaderini değiştiremedi. 

25 yıllık kentsel dönüşüm konusunda 24 dairelik dönüşümü bile tamamlayamadan Eskişehir Büyükşehir Belediye başkanlığını bırakan ve bunun yanında Eskişehir'deki bir çok sorunu da çözmeyen ve buna rağmen hala Büyükşehir Belediyesine danışman olarak görevlendirilen Yılmaz Büyükerşen döneminde şehirdeki alt yapı hizmetleri kaynaklı sorunlarda çözüme ulaştırılmadı. 

Eskişehir ticaretinin vazgeçilmez nokları arasında yer alan Baksan Sanayi sitesi de bu ihmaller sonucu yıllardır yaşadığı sorunları çözemedi. Yazın tozu, kışın çamuru ile gündeme gelen Baksan'da alt yapı olmaması nedeniyle bölgedeki üreticilerde olumsuz etkileniyor. 

Baksan da adeta gölet oluştu

Son yağmurlardan sonra yine sosyal medyaya baksanla ilgili benzer görüntüler yansıdı. Adeta gölete dönen sokak görüntüleri sonrası akıllara son seçimde de Baksan için proje sözü veren Ahmet Ataç'ın vaadini akıllara getirdi.