ASKON Eskişehir Şubesi’nden Açıklaması - Eskişehir eskisehirhaberler.com.tr Haber

ASKON Eskişehir Şubesi’nden Açıklaması

ASKON Eskişehir Şubesi’nden Açıklaması

ASKON Eskişehir şubesinden çıkan istifa haberleri ile ilgili açıklama geldi: 

ASKON Eskişehir şubesi yaptıgı yazılı açıklamada; 17 Nisan 2023 tarihinde kurulan ASKON Eskişehir Şubesi, kısa sürede Eskişehir’de dikkat çeken işlere imza atmıştır. Yönetim kadrosunu hızla oluşturarak üye kayıtlarını almaya başlamıştır. Kuruluş sürecimizde ülkemizde meydana gelen büyük depremde, devletimizin yanında var gücümüzle desteğe koşarken, genel seçimlerde de devletimiz ve milletimiz adına üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirdik denildi.

Dernek çalışmaları kapsamında sosyal, eğitim, ticaret ve bürokrasi alanlarında çeşitli faaliyetler gerçekleştirdik. Üyelerimiz arasındaki ilişkileri güçlendirecek organizasyonlar düzenledik.

Ayrıca, ASKON Eskişehir üyelerimizin ortaklığı ile ESG Tarım şirketimizi kurduk. Sadece ülkemiz ve şehrimiz için değil, aynı zamanda insanlık meselesi olan Filistin davasında da farkındalık oluşturan çalışmalarla maddi ve manevi destek sağladık. Yerel seçimlerde iseadamları derneği olarak, şehrimizle ilgili taleplerimizi ve fikirlerimizi kamuoyu ile etkili bir şekilde paylaştık.

Bu süreçte bazı arkadaşlarımızla fikir ve yol ayrılıkları yaşamış olsak da, bugüne kadar yapılan tüm çalışmalarda verilen emekler bizim için değerlidir.

ASKON Eskişehir olarak, ilk günkü heyecanımızla davamıza ve ülkümüze sahip çıkanlarla birlikte, her daim ortak değerlerimiz çerçevesinde halkamızı genişleterek, Eskişehir için, ülkemizin istiklali ve istikbali için çalışmaya, haklı zenginlikler üretmeye, yarının inşasına Allah’ın izniyle devam edeceğiz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.