Büyükerşen Hatipoğlu’nun Çiftetelli oynamasını eleştirdi - Eskişehir eskisehirhaberler.com.tr Haber

Büyükerşen Hatipoğlu’nun Çiftetelli oynamasını eleştirdi

Büyükerşen Hatipoğlu’nun Çiftetelli oynamasını eleştirdi

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in de katılımıyla gerçekleştirilen mitingde Nebi Hatipoğlu'na sert sözlerle eleştirdi. 

Eskişehir’e çiftetelli oynayacak bir belediye başkanının aday gösterilmesi üzüntü verici dedi

Büyükerşen, “Arkadaş lansmanında çiftetelli oynuyor ve Eskişehir’e çiftetelli oynayacak bir belediye başkanının aday gösterilmesi, hele dilberle tabir edilecek olması, ayrıca benim için üzüntü veren bir durum. Eskişehir’de belediye başkanı olacak kişi dilberle, ona benzer hareketlerle çiftetelli oynamaz herhalde. Eğer çiftetelli oynayacak bir belediye başkanı seçerseniz vay o şehrin haline. Bizim Eskişehir’den böyle siyasetçiler çıkmamalıydı. Aday olmadan önce bu arkadaşımıza soruluyor ‘İYİ Parti’den AK Parti’ye transfer edileceğiniz konuşuluyor’ diye. O da diyor ki; ‘Asla. Ben milli marştan inmem’ diyor. Bu röportajından sonra AK Parti’ye iltica oluyor ve İYİ Parti’den aldıkları oyun borcunu dahi düşünmüyor. Sevgili Eskişehirliler, siz kime oy vereceğinizi biliyorsunuz” dedi.

Büyükerşen'in bu sözlerinden sonra bir zamanlar viral olan videosu tekrar gündeme geldi ve yeniden sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasına girdi.

Güncel Haberler